دست هاي انتظارم به آسمان رسيده

 

عزيزترين عزيز جان و دلم؛

هواي عاطفه دنيا ابري است،

دلم گرفتارتنگ غروب است؛

همواره به چشم هايم التماس مي كنم كه تا تورا نديده،كم سو نشود؛

خودم راپيوسته به دامان خواهش دست هايم مي اندازم

كه روزي هزار بار نام تو رادر مركز قلبم با خط درشت بنويسد.

همه روزه منّت زبانم را مي كشم كه همواره تورا زمزمه كند.

هيچ شاعري نيست كه بتواند خوبي هاي تو را در غزل،

جاودانه كند يا عشق خودش را به تو،در قالب قصيده اي رسيده و ناب،

به بازار عاشقان روانه كنند.

اي محبوب روزهاي آفتابين دنيا؛ اي معشوق همه ما؛

اي زيبا ترين چهره آفرينش؛

بگو گيسوان شب هاي تار فراق، سرشاخه هاي بلند باغ وجود تورارهاكنند.

بگوآفتاب در برابرت زانوبزند؛

بگو آسمان،جبهه ساي همه آدينه هايي شودكه

گمان مي برد تو آن ها را آبي تر و نوراني تر خواهي كرد.

نازنين؛

نيازما را ببين.

قلب هاي مجروح گنجشك هاي زمين،فريادرس زمان رامي طلبند وهمه آسماني ها،

روي ماه تو راازدورمي بوسند.

پيراهن انديشه من به يمن و بركت نام تو،سپيد مانده است.

دلم هواي پريدن به كوي تورا دارد.

دست هاي انتظارم به آسمان رسيده.

همه مردم ديار من سينه چاك رويت خورشيدند.

همه از جان ودل،تو را مي جويند.

همه نام مقدس تو را زمزمه مي كنند.

همه خويشتن را فدايي گام خاي تو مي دانند.

اي گل اندام؛دامان حوصله من چقدر كوتاه است،

اي كاش رداي گلباران نوازش كلام تو را بر دوش گوش وهوش خويش ببينم.

اي كاش سروشي در گوش جانم نغمه پردازي كندكه؛

((هان و هان؛خود را به گامهاي محبوب برسان))

اي معشوق عارفان؛

اي يوسف عاشقان؛

اي اميد دار وديارمان؛

شكوفه هاي انتظارما را بشكوفان ودر اين دنياي پرطوفان،

ساحل دست هاي مهربانت را به ما برسان.


برچسب‌ها: دست هاي انتظارم به آسمان رسيده

27 خوراکی برای سم زدایی از بدن

مرکبات دارای ویتامین سی (c) برای سلامتی بسیار مفید است. بهترین زمان خوردن میوه مرکبات صبح و با معده خاکی می باشد. مرکبات برای ترمیم پوست و کلاژن سازی مفید است و همچنین مانع سلولیت سازی و انباشت چربی زیر پوست می شود. 

27 خوراکی برای سم زدایی از بدنباشگاه خبرنگاران: همه مواد غذایی که ما روزانه مصرف می کنیم، سمومی دارند که می توان از طریق مصرف بعضی خوراکی ها بدن را از این سموم پاکسازی کرد. 

امروزه به دلیل کمبود وقت مردم بیشتر به فست فودها روی می آورند. غذاهای سرخ کردنی و فست فود برای کبد بسیار مضر است. سم ها و چربی هایی که وارد بدن می شوند به مرور زمان در بدن انباشته شده و موجب بیماری های خطرناک و کشنده ای می شوند.

مواردی از قبیل: مواد افزودنی، شکرهای مصنوعی، لبنیاتی که مواد نگهدارنده دارند، طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، گلوتن و... همه این ها آسیب رسان است. 

توصیه می شود برای جلوگیری از آسیب کم تر سموم وارد شده به بدن از مواد غذایی مفید بیشتر استفاده شود. بدین منظور در این جا 27 ماده غذایی را پیشنهاد می کنیم که برای بدن مفید است: 

آب 

آب مسلماً باعث شسته شدن بسیاری از سموم از دستگاه گوارش است. توصیه پزشکان بر این است که روزانه هشت لیوان آب نوشیده شود. با نوشیدن آب خیلی از سموم از بدن خارج می شود و از جذب آن ها جلوگیری می شود. 

چای سبز 

چای سبز به دلیل آنتی اکسیدانی که دارد، یکی از نوشیدنی های مفید برای بدن انسان است. توصیه می شود روزانه یک لیوان از این دم نوش نوشیده شود و از طریق سموم وارد شده از بدن از بین برود.

 

سیر و پیاز 

سیر و پیاز هرچه تندتر و تیزتر باشد، خاصیت آن بیشتر است. سیر و پیاز تمام باکتری های مضر را می کشد و همچنین انگل های روده، ویروس ها، قارچ های داخلی بدن و... از بین می برد. یک کارایی مهم دیگر سم زدایی کبد است. امروزه پزشکان از سیر برای پایین آوردن فشار و تنظیم قند خون استفاده می کنند و سیر داروی ضدسرطانی است. همچنین برای پاکسازی مجرای تنفسی، ریه و سینوس بسیار مفید است. 

بلوبری (از خانواده زغال اخته) 

این دانه های ریز و قرمز سرشار از آنتی اکسیدان است. بلوبری سم ها را از بدن خارج می کند و مانند یک آسپرین طبیعی عمل می کند. بلوبری مانند آنتی بیوتیک ها وارد بدن شده و تمامی باکتری های مضر بدن را از بین می برد. 

کرانبری (از خانواده زغال اخته) 

کرانبری ها سرشار از آنتی بیوتیک و ضدویروس است که به کمک آن باکتری ها و ویروس های مضر از بدن خارج می شود. 

کلم 

کلم، ناحیه گوارشی را پاک می سازد، کلم ها با ایجاد آنزیمی در کبد به طور طبیعی عوامل سرطان زا و دیگر سم ها را از بدن خارج می کنند و احتمال خطر سرطان را پایین می آورند. 

چغندر 

چغندر ریشه گیاهی است که سرشار از مواد معدنی مفید که به پاکسازی کبد کمک می کند. همچنین pH خون را پایدار نگه می دارد. 

بلغور جو 

فیبر بالایی دارد، باعث تمیز شدن سیستم گوارشی می شود. 

زنجبیل 

ادویه مقوی برای سیستم گوارشی است. ترکیبات و ساختار زنجبیل به گونه ای است که به گردش خون کمک می کند. ضدالتهاب و برای زخم معده مفید است. دارای آنتی اکسیدان می باشد و بهترین گیاهی است که باعث پاکسازی سیستم گوارشی از سموم می شود. 

مرکبات 

مرکبات دارای ویتامین سی (c) برای سلامتی بسیار مفید است. بهترین زمان خوردن میوه مرکبات صبح و با معده خاکی می باشد. مرکبات برای ترمیم پوست و کلاژن سازی مفید است و همچنین مانع سلولیت سازی و انباشت چربی زیر پوست می شود. 

لیمو 

لیموی ترش سرشار از آنتی اکسیدان است. حاوی ویتامین سی (c) و ماده ای به نام گلوتاتیون است که این ماده آنزیمی تولید می کند که منجر به سم زدایی در بدن می شود. لیموترش به حفظ تعادل pH بدن کمک می کند و برای مبارزه با سرطان میوه بی نظیری است. 

گریپ فروت قرمز (پرتقال قرمز) 

این میوه سرشار از ویتامین C است. دارای ماده مغذی به نام لیکولین؟ که برای رادیکال های آزاد و سرطان زا ماده مفیدی است. 

انبه 

فقط یک فنجان کوچک از انبه نیاز روزانه ما را به ویتامین (سی) تأمین می کند. این میوه به هضم غذا خیلی کمک می کند. 

جلبک دریایی 

این سبزی دریایی برای دفع سموم از بدن بسیار مهم است. در دانشگاه مک گیل در مونترال طی تحقیقاتی نشان داده اند که موادی حاوی رادیواکتیو است و وارد بدن انسان شده است به کمک جلبک های دریایی از بدن دفع و خارج می شود. 

روغن کتان 

این دانه های شگفت انگیز حاوی اسیدهای چرب ضروری برای بدن است. به ویژه امگا سه فراوانی در این روغن یافت می شود که برای سلامت مغز و سلول های بدن لازم است. 

کلم پیچ

کلم پیچ ضدسرطان است و دارای ترکیبات آنتی اکسیدان است که به پاکسازی بدن کمک می کند. همچنین اثرات مخرب ناشی از استعمال دخانیات را از بین می برد. 

آوکادو 

ماده فوق العاده غذایی که کمک می کند بدن تولید گلوتاتیون کند و کبد چرب را پاکسازی می کند. 

حبوبات 

فیبر موجود در حبوبات موجب کاهش کلسترل می شود. برای تنظیم قند خون هم مفید است. 

ماست یونانی (کفیر) 

این ماست حاوی پروبیوتیک است که حاوی باکتری های مفید و سالم است. این باکتری ها موجب تقویت دستگاه گوارش شده و غذا خیلی راحت تر هضم می شود. 

روغن نارگیل 

روغن نارگیل یک روغن عالی برای پاکسازی بدن از سموم است. روغن نارگیل یک غذای قدرتمند است که مستقیماً انرژی لازم را برای کبد فراهم می کند.

 

نعنا 

نعنا علاوه بر این که یک خوشبو کننده دهان است، یک ضد میکروب قوی نیز می باشد. 

زردچوبه 

ادویه مورد علاقه کبد می باشد. تمامی آنزیم های لازم را برای سم زدایی کبد فراهم می کند.

زعفران 

زعفران دارای ویتامین C ضدمیکروبی و خاصیت آنتی اکسیدان دارد. 

جعفری 

جعفری سبزی است که حاوی ویتامین های مفیدی است. یک ادرارآور طبیعی است که از این طریق سموم را از بدن دفع می کنیم. 

انار 

انار حاوی آنتی اکسیدان فراوان است که برای مقابله با سرطان روده بزرگ بسیار مفید است. 

گردو 

دارای اسیدآمینه فراوان است. برای سم زدایی کبد بسیار مفید است. 

----------------

منبع: آکاایران

http://www.asriran.com/fa/news/467667/27

6غذای غنی از آهن

6غذای غنی از آهن

بروکلی بخار پز را در داخل گوجه فرنگی تفت دهید. شما می‌توانید این ترکیب را با پیاز، قارچ،روغن زیتون، سیر و سس‌های مختلف استفاده کنید. وعده غذایی خود را با یک پروتئین بدون چربی(همچون مرغ، ماهی قزل آلا یا حبوبات) و کربوهیدرات سالم همچون کینوا تکمیل کنید. برای افزایش آهن در صبحانه، بروکلی و گوجه فرنگی را به املت خود اضافه کنید.
آیا شما نیز به دنبال افزودن آهن به رژیم غذایی خود هستید و دوست ندارید از گوشت استفاده کنید؟ در این مقاله قصد داریم چند مورد از غذاهای تایید شده‌ای که حاوی آهن هستند را معرفی کنیم.

اگر قصد دارید مصرف گوشت قرمز را کمتر کنید، حتما مقدار آهن دریافتی بدن نیز کاهش پیدا می‌کند. غذاهای گیاهی نیز حاوی مواد معدنی هستند اما به خوبی جذب نمی‌شوند. تنها ۲ الی ۲۰ درصد از آهن موجود در گیاهان از طریق سیستم گوارشی بدن وارد خون می‌شود و ۱۵ الی ۳۰ درصد از آن از طریق غذاهای حیوانی تامین خواهد شد.

 اما خوشبختانه راه حل مفیدی برای اینکار وجود دارد. کافیست ویتامین C را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. این ویتامین می‌تواند مقدار جذب آهن غیر هم را افزایش دهد. در ادامه با شش ماده گیاهی حاوی آهن اشنا می‌شوید که هر کدام از آن‌ها با میوه یا سبزیجاتی جفت می‌شود که حاوی ویتامین C است. بنابراین از جذب آهن مطمئن خواهید شد.

اسفناج(منبع آهن) + فلفل دلمه‌ای قرمز(منبع ویتامین C):

روش‌های زیادی برای استفاده این دو مورد در کنار هم وجود دارد. شما می‌توانید فلفل خام خرد شده را در سالاد اسفناج بریزید و میل کنید. قرار دادن اسفناج پخته درون فلفل پر شده با مواد دیگر ایده دیگری است. شما می‌توانید از فلفل، سیر و اسفناج استفاده کنید.

کلم بروکلی(منبع آهن) + گوجه فرنگی(منبع ویتامین):

بروکلی بخار پز را در داخل گوجه فرنگی تفت دهید. شما می‌توانید این ترکیب را با پیاز، قارچ،روغن زیتون، سیر و سس‌های مختلف استفاده کنید. وعده غذایی خود را با یک پروتئین بدون چربی(همچون مرغ، ماهی قزل آلا یا حبوبات) و کربوهیدرات سالم همچون کینوا تکمیل کنید. برای افزایش آهن در صبحانه، بروکلی و گوجه فرنگی را به املت خود اضافه کنید.

لوبیای سیاه(منبع آهن)+ کلم(منبع ویتامین):

یکی از روش‌های مورد علاقه من برای ترکیب این دو ماده، استفاده از تاکوی لوبیا به همراه سس سرکه است. رولت‌های کلم پر شده با لوبیای سیاه نیز روش دیگری برای کاربرد این دوماده در کنار یکدیگر است.

کلم پیچ(منبع آهن)+ پرتغال(منبع ویتامین):

شما می‌توانید این دو ماده را در اسموتی به کار ببرید. تکه‌های پرتغال را به سالاد کلم بیفزایید. همچنین شما می‌توانید چیپس کلم را با پرتغال مصرف نمایید.

عدس(منبع آهن) + کلم بروکسل(منبع ویتامین):

کلم بروکسل کبابی را بر روی عدس‌ها قرار دهید و سرو کنید. شما می‌توانید کلم را به صورت خام به عدس اضافه کنید و همانند سالاد میل نمایید.

شکلات تلخ(منبع آهن)+ توت فرنگی(منبع ویتامین):

حتما شما هم می‌دانید که شکلات تلخ مزایای بسیاری برای سلامتی دارد. این ماده سرشار از آهن است. شما می‌توانید شکلات را آب کنید و روی توت فرنگی بریزید. همچنین می‌توانید تکه‌های شکلات و توت فرنگی برش خورده را به وعده غذایی صبح خود اضافه کنید. درست کردن اسموتی شکلات و توت فرنگی روش دیگری است. برای داشتن یک دسر سالم، می‌توانید شیر بادام، شکلات و توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و با موادی همچون نعناع تزیین کنید.

ترفندهای دیگر:

با آهن آشپزی کنید: استفاده از وسایل آشپزی ساخته شده از آهن می‌تواند مقداری آهن وارد بدن شما کند. این موضوع زمانی بهتر می‌شود که بخواهید غذاهای اسیدی که محتوای آب بالایی دارند را در این ظرف‌ها آماده کنید.

از مصرف غذاهایی که با جذب آهن تداخل دارند خودداری کنید: تانن(موجود در چای و قهوه) و کلسیم مانع جذب آهن می‌شوند.بنابراین اگر می‌خواهید آهن بیشتری جذب کنید از مصرف این مواد در کنار هم خودداری کنید.
منبع: مجله سلامت
http://www.asriran.com/fa/news/464678/6

نکاتی که باید برای رژیم غذایی بدانیم

اگر قبل از اصلاح تغذیه، عادت به خوردن ماست یا سالاد همراه غذا، مصرف لبنیات و یا نوشیدن شیر داشتید، بعد از اصلاح تغذیه از ماست، شیر و دیگر لبنیات سالم و همچنین کاهو به شکل صحیح استفاده نمایید و هرگز خوردن آن ها را از برنامه غذایی خود حذف نکنید. مثلاً می توانید به صورت میان وعده یا عصرانه، ماست سالم را خالی یا همراه با مقداری نان و یا کاهو را همراه سرکه شیره، سکنجبین عسلی یا روغن زیتون مصرف کنید.

مشاهده می گردد برخی از هم وطنان عزیز که اکثراً جوانانی هستند که مزاج سنی آنان گرم و خشک می باشد، پس از اطلاع از اصول صحیح تغذیه و پیاده سازی آن در زندگی خود، دچار لاغری مفرط می گردند که این امر موجب ناراحتی آنان و سرزنش دیگران شده و در نهایت این مشکل را ناشی از طب سنتی و رعایت اصول تغذیه  می دانند که لازم است جهت جلوگیری از بروز اشتباه در درک مطالب و مشکلات مذکور، موارد ذیل را به دقت مورد مطالعه قرار داده و رعایت فرمایید.

1- برای داشتن یک تناسب اندام، هر فردی باید براساس مزاج خود تغذیه مناسب مزاج و بدن خود را شناسایی و رعایت کند، با این کار قطعاً به یک تناسب اندام و فربه ای زیبا می رسد.

2- با توجه به این که خورش های ایرانی طبع متعادل دارند توصیه می شود از خورش های چرب با گوشت گوسفند استفاده کنید و غذاهای آبکی بجای سرخ کردنی مصرف نمایید تا لاغر نشوید.

3-اگر عادت به خوردن ناهار دارید ولی می خواهید وعده ناهار را حذف نمایید یا آنرا به تاخیر بیاندازید، به هیچ وجه اقدام به این کار، به صورت دفعتی نکنید، بلکه به تدریج و طی چند ماه کم کم خود را به این رویه جدید، عادت دهید.

4- هرگز گرسنگی و تشنگی مفرط نداشته باشید.

5-موقع تشنگی، آب سالم بنوشید و اگر به صورت موقت در وضعیتی هستید که دسترسی به آب سالم جوشیده ندارید، تشنگی خود را با مصرف آب غیر جوشیده برطرف نمایید و نگذارید تشنگی شما را اذیت کند.

6- اگر عادت به نوشیدن آب همراه غذا یا مصرف چای فراوان دارید و می خواهید بر اساس منع این موارد در طب سنتی این عادات را حذف کنید، حتماً دقت داشته باشید تا آب کافی بدن شما از طریق روش های مورد تایید از جمله نوشیدن آب سالم، دم نوش ها و چای های گیاهی مورد تایید، آب میوه های غیر کارخانه ای و میوه های آبدار تامین گردد.

7- از ادویجات به مقدار زیاد مصرف نکنید.

8- اگر عادت به خوردن برنج دارید، خوردن برنج را به طور کامل از برنامه غذایی خود حذف نکنید و مخصوصاً اگر چاق نیستید برنج را در حد معمول استفاده نمایید.

9- اگر قبل از اصلاح تغذیه، عادت به خوردن ماست یا سالاد همراه غذا، مصرف لبنیات و یا نوشیدن شیر داشتید، بعد از اصلاح تغذیه از ماست، شیر و دیگر لبنیات سالم و همچنین کاهو به شکل صحیح استفاده نمایید و هرگز خوردن آن ها را از برنامه غذایی خود حذف نکنید. مثلاً می توانید به صورت میان وعده یا عصرانه، ماست سالم را خالی یا همراه با مقداری نان و یا کاهو را همراه سرکه شیره، سکنجبین عسلی یا روغن زیتون مصرف کنید.

به طور مثال اگر دارای یک یا چند ویژگی ذیل هستید:

–    مزاج جبلی شما گرم و خشک است.
–    در دوران جوانی بسر می برید که مزاج سنی شما گرم و خشک است.
–    دارای تعادل در مزاج می باشید و در فصل تابستان یا منطقه ای گرم هستید.

بدن شما نیاز به کولر و خنک کننده دارد و ممکن است در گذشته که اصول تغذیه را رعایت نمی کردید، با خوردن مواد غذایی ناسالم (مانند روغن های ناسالم، خیارهای نارس،سوسیس، کالباس، سس، مواد نگهدارنده موجود در محصولات غذایی کارخانه ای، نوشابه، ساندیس، رانی و نوشیدنی های غیر طبیعی) که عموماً طبع سرد دارند، گرم و خشکی بدن خود را هر چند با مواد ناسالم، خنک و تر می کردید، لذا باید بدانید چون مزاج جبلی و یا سنی شما گرم و خشک است و یا در فصل تابستان یا منطقه ای گرم هستید و اکنون مواد ناسالم را نمی خورید برای جلوگیری از بهم خوردگی در تناسب اندام و خشک شدن بدن خود، می بایست حتماً مواد غذایی سرد و تر سالم را بیشتر مصرف کنید و از مواد غذایی گرم  و خشک کمتر استفاده کنید.

غذاهایتان بیشتر خورشی و پر چرب باشد و سرخ کردنی کمتر بخورید.

شربت های سرد مخصوصاً در فصل تابستان مانند مخلوط عرق کاسنی، شاطره و اسفرزه میل کنید.

ماست طبیعی و لبنیات نیز راحت می توانید مصرف نمایید و در فصل تابستان هندوانه و خنکی زیاد بخورید.

تذکر : اگر افراد با مزاج گرم و خشک دچار این لاغری مفرط شده اند، ضمن رعایت موارد مذکور توصیه می شود رب انار را با آبغوره مخلوط  و یک جوش کوچک روی گاز بدهند و در یخچال بگذارند و از آن نیز هر شب دو قاشق یک ساعت قبل از خواب میل نمایند.

در صورتی که دچار لاغری گونه ها نیز شده اند، ماساژ صورت با روغن زیتون نیز می تواند گوشت آور باشد.

نویسنده : ستاره احمدی

منبع: آکاایران
---------------
http://www.asriran.com/fa/news/462571

8 غذای مفید برای سلامت پوست

این افسانه را که می گوید خوردن شکلات باعث جوش زدن بر روی پوست می شود را فراموش کنید. شکلات تیره پر از فلاونول که ار ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود رنگ چهره کمک کند. با توجه به مطالعه اخیر، افرادی که روزانه یک نوشیدنی کاکائویی غنی از فلاونول می نوشید متوجه بهبود بافت پوست خود و کمتر شدن زبری و پوسته پوسته شدن آن می شوند و مقاومت بیشتری نسبت به آسیب اشعه UVدارند.
مراقبت از پوست کاری دشوار است، اما کلید چهره ایی سالم در بشقاب شما است. مواد غذایی مناسب می تواند ظاهر پوست را بهبود بخشد، از چین و چروک جلوگیری کند و در برابر آسیب های نور خورشید مقاوم تر باشد.

در این مقاله شما را با 8 غذای مفید برای سلامت پوست آشنا می کنیم.

1.بادام

گرسنگی بین میان وعده غذایی خود را با بادام پر کنید.آجیل ها سرشار از ویتامین Eهستند. بادام دارای آنتی اکسیدانی است که آسیب رادیکال های آزاد را که منجر به پیری و چین و چروک می شود را دفع می کند، و ممکن است از خرابی پوست جلوگیری کند.

2.فلفل قرمز

نصف فنجان فلفل قرمز را به غذاهای سرخ کردنی یا سالاد خود اضافه کنید تا نزدیک به نیمی از ویتامین C مورد نیاز در یک روز را دریافت کنید. ویتامین سی در برابر آسیب رادیکال های آزاد، پوست را محافظت می کند. همچنین بدن از ویتامین C برای تولید کلاژن استفاده می کند، که پروتئینی است که به پوست استحکام می بخشد. آیا فلفل را دوست ندارید؟ دیگرغذاهای غنی از ویتامین C مانند پاپایا، توت فرنگی، کیوی و کلم را انتخاب کنید.

3.هویج

هویج می تواند به شما کمک کند که بدرخشید. یک مطالعه نشان می دهد که مردم پس از شش هفته که آنها یک تا سه وعده غذاهای غنی از تولیدات بتاکاروتن را به رژیم غذایی خود افزوده اند پوست خود را بسیار بهبود داده اند.

4.ماهی قزل آلا

شما می دانید که امگا3 ای که در ماهی های چرب یافت می شود برای قلب بسیار مفید وهمچنین یکی از بهترین ترکیب ها برای چهره ی شما است. مصرف ماهی با التهاب و سوزش، لک، جوش و سایر مشکلات پوستی مبارزه می کند.این چربی های سالم نیز ممکن است خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش دهد. بر اساس یک مطالعه، افرادی که مکمل امگا 3 مصرف می کنند کمتر در معرض آسیب اشعه UV قرار می گیرند. اگر شما از طرفداران ماهی نیستید از دیگر منابع اسید چرب امگا 3 مانند گردو و دانه کتان استفاده کنید.

5.گوشت بدون چربی

کمبود "روی” می تواند منجر به التهاب، جوش و آکنه شود، گوشت قرمز یک منبع سرشار از مواد معدنی و روی است که با آسیب اکسیداسیون مبارزه می کند و فرآیند بازسازی پوست را بهبود می بخشد. تحقیقات نشان می دهد که روی ممکن است در برابر از دست دادن مو نیز موثر باشد.

6.شکلات تلخ

این افسانه را که می گوید خوردن شکلات باعث جوش زدن بر روی پوست می شود را فراموش کنید. شکلات تیره پر از فلاونول که ار ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود رنگ چهره کمک کند. با توجه به مطالعه اخیر، افرادی که روزانه یک نوشیدنی کاکائویی غنی از فلاونول می نوشید متوجه بهبود بافت پوست خود و کمتر شدن زبری و پوسته پوسته شدن آن می شوند و مقاومت بیشتری نسبت به آسیب اشعه UVدارند.

7.چای سبز

با یک فنجان چای سبز پوست بهتری بسازید. این نوشیدنی که با آنتی اکسیدان قوی شناخته شده است، شرشار از پلی فنل است، چیزی که بسیار برای پوست مفید است. دانشمندان دریافته اند که مصرف چای سبزمقدار کشسان در پوست شما را افزایش می دهد که به کاهش چین و چروک کمک می کند. در همین حال، مطالعات دیگر نشان می دهد که چای سبز ممکن است خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش دهد.

8.غلات

نشاسته ساده، به قندهای ساده در بدن تبدیل می شود. این قندها با اتصال به بافت ها مولکول های مضر به نام پایان گلیکاسیون پیشرفته (AGE) را ایجاد می کند که می تواند به کلاژن آسیب رساند، که منجر به ضعیف شدن و چین و چروک پوست می شود. رژیم غذایی پر از قند ممکن است منجر به پیر شدن پوست قبل از سن 35 سالگی شود. غلات انتخاب خوبی برای افزایش سطح انرژی و بهتر شدن پوست است.

http://www.asriran.com/fa/news/462037/8